We stellen ons graag aan je voor

Minskenwurk bestaat uit 3 medewerkers.

Harriette Modderman

Harriette Modderman

Zeg wat je doet en doe wat je zegt

“Als het gaat om het leven, hebben wij een hele duidelijke boodschap. ´Als je wilt dat mensen jou vertrouwen, zorg dan dat je te vertrouwen bent en blijft´. Wees eerlijk! Zeg wat je doet en doe wat je zegt.“

Ondanks tegenslag, stress en verlies deelnemen aan het leven en je eigen keuzes maken op basis van wat goed voor je is. Autonomie en zelfbeschikking, dat vinden wij belangrijk.

Lees verder
Klaas van der Veen

Klaas van der Veen

In kleine stapjes vooruit

Eén van de grootste cadeaus die we krijgen in ons leven is Keuze Vrijheid. Mogen kiezen en onze eigen weg gaan is echter voor veel mensen makkelijker gezegd dan gedaan. Weerbaar zijn betekent Kunnen Kiezen, Mogen Kiezen, Durven Kiezen.

Om via weloverwogen keuzes je weg te gaan  hebben we gereedschappen nodig: Visie, een innerlijk kompas, raadgevers, wegwijzers, reisgenoten, brandstof, een luisterend oor, een sparings- partner, een meester, focus en een vooruitziende blik.

Lees verder
Naomi Vo-Witte

Naomi Vo-Witte

Even voorstellen

Kinderen hebben ons zoveel te geven en te leren, het enige wat wij hoeven te doen is te luisteren.

Kinderen hebben de bijzondere eigenschap om zichzelf te ontwikkelen, hun eigen pad te volgen. Wij als volwassen zouden hier veel van kunnen leren door oprecht te luisteren naar het kind en de ruimte te bieden die het nodig heeft om zichzelf te ontplooien.

Lees verder